ShareValue Silver

ShareValue expertises

ShareValue bestaat uit een club enthousiaste Consultants, Developers, Beheerders en Engineers gespecialiseerd in de Microsoft expertises Office 365, SharePoint, .NET, Sitecore en Dynamics 365. Wij zijn erkend Sitecore Certified Solution partner, Microsoft Gold partner en Microsoft PowerApps en Flow partner.

Kennisontwikkeling

De technische kwaliteit van onze mensen houden wij hoog door middel van opleidingen, cursussen, techniekavonden en het bezoeken aan seminars en conferenties in binnen- en buitenland. De kennis die wordt opgedaan wordt gedeeld met de collega’s en opdrachtgevers. Zo blijven wij up-to-date met de laatste technieken en zijn wij in staat de beste oplossingen voor de opdrachtgevers te bieden.

Opdrachtgevers

Ons kantoor is gevestigd in Gouda, maar onze experts werken verspreid over het land op uitdagende projecten bij organisaties in diverse branches. Onze opdrachtgevers zijn zeer divers, van MKB-bedrijven tot grote A-merken zoals bijvoorbeeld Cognizant/ Mirabeau, de NS en ING Bank. De vraagstukken zijn uiteenlopend en dat maakt onze mensen ondernemend, communicatief en allround.

De standaard voorbij

Omdat onze mensen aan het werk zijn bij de opdrachtgevers, organiseren wij met regelmaat leuke activiteiten en avonden zodat de sociale samenhang gewaarborgd wordt. Zowel buiten de deur als op ons eigen kantoor, dat voorzien is van een pooltafel, playseat, Xbox en een flipperkast. Aangezien onze medewerkers niet standaard zijn, is ons aanbod dat ook niet. Wij hebben drie verschillende arbeidsvormen gecreëerd onder de naam ShareValue Memberships.

Meer weten over ShareValue? Bezoek onze stand en/of onze websites:
Website: https://www.sharevalue.nl
Website: https://werkenbij.sharevalue.nl

Expertise

expertises

icon-facebook icon-twitterlinkedin