QNH Platinum

QNH helpt organisaties met het bijsturen en verbeteren van hun bedrijfsvoering. Dat doen we door de inzet van slimme IT oplossingen. Onze oplossingen richten zich op de optimalisatie van informatievoorziening, ontwikkeling, implementatie en beheer van IT architecturen, applicaties en mobiele toepassingen. Dit doen we middels de thema’s Business Analytics, Cloud, Digital Experience, Blockchain en security. We combineren nieuwe technologieën met bestaande, we adviseren, ontwikkelen, implementeren en beheren. We zijn hierdoor, als ‘Trusted advisor’, in staat een totale projectaanpak te realiseren en verbinden daarbij mensen, processen en IT.

Professionaliteit, bevlogenheid en samenwerken zijn onze kernwaarden. Met klanten, partners en collega’s werken aan de beste IT oplossing door mensen en processen te verbinden met de nieuwste technologieën. Samen succes behalen en leren van en met elkaar, dat is voor ons: Partnership in IT.

Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel. Zowel richting de klant als bij onze medewerkers! Kom langs bij onze stand, dan vertellen we je graag met wat voor een innovatieve dingen we op dit moment bezig zijn…

icon-facebooklinkedin icon-twitter