Macaw Silver

We love challenges!

Macaw helpt haar klanten nog succesvoller te worden met vooruitstrevende digitale technologieoplossingen, dat is wat we doen. Door de jaren heen hebben we ons ontwikkeld tot een full service digitale partner. We zijn vereerd dat we ons meervoudig Microsoft Gold Partner en Sitecore Platinum Partner mogen noemen en we zijn trots op al onze awards en op onze certificering als Great Place to Work. Met inmiddels meer dan 250 medewerkers werken we vanuit Nederland, Litouwen en Duitsland voor mooie merken, zoals Heineken, Eneco, Jumbo en Evides. En met succes. We groeien hard.

Challenge Accepted: met meer energie naar huis

Wat de uitdaging van onze klanten ook is, wij zorgen voor de beste oplossing. Dit kunnen we alleen bereiken met de beste mensen. Onze challenge is dat iedereen bij Macaw de beste versie van zichzelf kan worden en dat je met meer energie naar huis gaat dan waarmee je ’s ochtends binnenkwam. Alle Macawers mogen deelnemen aan ons unieke vitaliteitsprogramma en ons nieuwe hoofdkantoor is volledig ingericht voor een gezonde werkomgeving, met veel daglicht, re-energize rooms en een gezonde cateraar.

What’s your challenge?

Werk-privé balans vinden we superbelangrijk. Hard werken gaat bij Macaw hand in hand met ‘hard ontspannen’. Hoogtepunt hiervan is onze jaarlijkse 4-daagse buitenlandtrip. De locatie is ieder jaar een groot geheim. Het is een sport geworden te raden welk land we nu weer gaan ontdekken. Landen als Oostenrijk, Tunesië, Spanje, Italië, Slovenië, Marokko, Dubai, Turkije en Litouwen zijn al afgestreept. Dat we van challenges houden, bleek ook tijdens de buitenlandtrip in juni 2018. Macaw nam in Vilnius deel aan de Make-A-Wish Business Challenge.

Wij zijn Macaw. What’s your challenge?

Website: www.macaw.nl

icon-facebook icon-twitterlinkedin