Delta-N Gold

Delta-N realiseert sinds 1999 slimme en flexibele oplossingen op basis van Microsoft-technologie. Wij zijn Cloud-specialist en helpen organisaties meer te bereiken door op een verantwoorde manier de stap naar de Cloud te maken.

Om klanten optimaal van dienst te kunnen zijn hebben we onze organisatie opgedeeld in een aantal nauw samenwerkende teams met ieder hun eigen specialisme: DevOps, Application Development, Business Solutions en Cloud Productivity & Platform Solutions.

Delta-N Development helpt organisaties met het ontwikkelen van maatwerkapplicaties, mobiele apps of met het moderniseren van bestaande applicaties. We hanteren een agile werkwijze waarbij we samen met een klant een werkende software-oplossing verwezenlijken die direct bijdraagt aan het succes van de business.

Als DevOps Gold Partner ondersteunen wij organisaties bij de adoptie en acceleratie van DevOps. Het toepassen van DevOps practices leidt tot een effici├źnter en effectiever software ontwikkelproces, wat organisaties in staat stelt zeer regelmatige en stabiele updates op te leveren.

Kijk voor meer informatie op www.delta-n.nl

icon-facebook icon-twitterlinkedin