Bergler Gold

Thuis in de complexe IT-wereld, voortdurend innovatief actief om prestaties te verbeteren. Bergler is partner in business voor betrouwbare full service ICT-dienstverlening: software development, application lifecycle management, DevOps, consultancy, managed services, een flexibele schil van IT-professionals. Een hoge klanttevredenheid, marktconforme tarieven en duurzaam stabiele relaties met klanten. Dit kenmerkt het partnership van Bergler, ‘preferred supplier’ bij opdrachtgevers van naam.

Maatwerk. Dat is waar het om draait bij software development. Bergler maakt het met Microsoft.NET. Het doel is opdrachtgevers beter van dienst zijn en het vak naar een hoger plan tillen. Dat lukt alleen door voorop te lopen en kennis te delen. Agile werken met het eigen Framework, stelt Bergler in staat om maatwerk programmatuur te bouwen. Exact volgens SOLID-principes met geautomatiseerd testen en effectieve documentatie.

Bergler hanteert DevOps voor de bouw van nieuwe applicaties. Dat begint met de inzet van standaard tools uit de ontwikkelstraat. Daarna volgt de ontwikkel- en testfase in de cloud-based infrastructuur. Het voordeel van deze methodiek is dat de rolverdeling en de werkwijze bij alle betrokken bekend is. Bergler Software Solutions is Microsoft Gold partner. De ontwikkeling van applicaties gebeurt met gebruik van Visual Studio Family, SQL Server en Azure van de marktleider. De professionals van Software Solutions staan nooit alleen. Dat is de meerwaarde in het veld. Terwijl daar agile/scrum, architectuur, kwaliteit en beveiliging aan bod komen, ondersteunt Bergler het development proces met Expertise Center sessies, Quality scans, Security scans en workshops voor de eindgebruiker.

Website: https://www.bergler.nl

icon-facebook icon-twitterlinkedin