4DotNet Platinum

Wat doen we?

4DotNet ondersteunt bedrijven bij het ontwikkelen van software op basis van Microsoft technologie. Onze relaties zijn veelal softwarehouses en large accounts welke beschikken over een eigen software development afdeling. Wij ondersteunen deze organisaties door het geven van klassikale trainingen en het detacheren van onze consultants. Daarnaast bieden wij ook maatwerktrainingen en adviseren en verkopen we softwarelicenties. Dit alles op basis van onze jarenlange ervaring met het Microsoft .NET platform en onze uitgebreide kennis van automatisering.

Hoe doen we het?

Wij kenmerken ons door een persoonlijke benadering en hoge mate van betrokkenheid ten opzichte van onze klanten te laten zien. Doordat wij ons kunnen verplaatsen in de klant én zijn vraagstuk, zijn wij een uitstekende partij om, samen met u, het vraagstuk op te lossen.

Waarom doen we het?

Wij doen ons werk vanuit de overtuiging dat het aanwenden van externe expertise onze klanten verder brengt dan wanneer men alles zelf doet. Of het nu gaat om het volgen van een training of het inhuren van een consultant. De inzichten van een extern persoon geeft een krachtige impuls aan de ontwikkeling van elk bedrijf, ontwikkelaar of development team.

Wie zijn wij?

4DotNet is een bedrijf bestaande uit een groep .NET professionals met een flinke dosis ambitie, een liefde voor techniek en een zeer hoog kennisniveau. Onze klanten weten dat wij instaan voor onze kwaliteit en men weet ons daarom steeds weer te vinden.

icon-facebooklinkedin icon-twitter